De eerste giveaway

Gepost op 29.09.2011 in Fanny&Laura geeft weg

Wel, de opening van de shop komt dichterbij, dat is zeker. Het komt er aan! Spannend, toch? En om jullie al een beetje warm te maken voor de opening, doe ik een give-away. Een hele speciale give-away. Het zit namelijk zo, in de shop gaan er prints verschijnen die jullie kunnen kopen. Limited prints. Dat wil zeggen dat er van elke illustratie slechts twintig exemplaren gedrukt worden, soms zelfs maar tien. Deze illustraties worden genummerd en gesigneerd. Als de twintig exemplaren zijn uitverkocht, dan is het ook echt uitverkocht. Geen tweede druk. Nope. Wel een nieuwe illustratie, dat wel. Snel zijn is dus de boodschap.

De eerste reeks limited prints rolde gisteren van onder de drukpersen. Deze print is echt iets voor wie gek is op cupcakes en thee (ik weet dat ik me tot die groep mag rekenen). Nummer 1 van deze reeks prints geef ik hier weg. De illustratie is op lekker dik papier gedrukt. De kleur is een beetje donkerder groen dan op de foto.

Wil je deelnemen? Super! Laat hier een reactie achter of like deze foto op Facebook.
Deelnemen kan tot en met dinsdag 4 oktober 2011.

26 reacties op “De eerste giveaway

 1. Oh wat een geweldige print zeg. Ik wil graag een print kopen voor mijn woonkamer, gaan jullie ook verzenden naar Nederland. Ik doe in ieder geval mee met de winactie, heb de foto ook gelike-d op FB.

 2. Whaaw, dat we deze nu kunnen winnen… ik had de prent al een hele tijd geleden gezien op je blog en was direct fan!! Duim duim en gekruiste vingers …

 3. Oh, wat heerlijk die print! Die zal ontzettend mooi staan bij de rest van theepotjesobsessie! En heel veel succes bij de opening van jullie winkel. Doen jullie vast geweldig!

 4. Pingback: Fanny&Laura Giveaway « Verbeelding

 5. Hey, alvast heel veel succes met je shop! Met deze leuke prints gaat dat vast lukken en ben net als Emma erg benieuwd of jullie ook naar NL gaan verzenden. En in de tussentijd hoop ik natuurlijk dat ik de gelukkige wordt van de give-away. Nogmaals, veel succes!

 6. Wat een supermooie print! Deze zou ik supergraag in mijn toekomstige huisje/huidige kamer willen hangen 🙂 ben ook ontzettend benieuwd naar je bedrijfje etc. En of je inderdaad verzend naar NL?

 7. Voor mijn allerliefste noorderburen: ik ben er nog niet helemaal uit of ik internationaal handel mag drijven. Ik heb deze vraag hier en daar al een keer gesteld, maar heb er nog geen concreet antwoord op gekregen. Van zodra ik meer weet, geef ik jullie zeker een seintje.

 8. Die zou heel goed in mijn interieur passen, dus doe ik graag mee!
  Als je je draai wat gevonden hebt en de webshop er is, dan kan ik eens een postje over je schrijven op mijn blog!

 9. Super, als ik hem win mag je hem komen ophangen tijdens een van mijn legendarische Alice in wonderland-thee-en-taartfeestjes!
  Succes met Fanny en Laura

 10. Hey Kathleen,

  Wat een toffe print! Count me in, ik zou ‘m héél graag willen winnen! 🙂

  En natuurlijk ook héél veel succes gewenst met je webshop, deze website ziet er super uit! Werk je ook websites uit per toeval? 😉 Anders mag je die van mij ook wel eens onder handen nemen, je bent zo goed in het creatieve… ben jaloers!!! 🙂
  Vele groetjes,
  Inge x
  PS: Je webshop wil ik zeker eens op mijn blog vermelden, als je dat wil natuurlijk.

 11. 4 oktober, aka vandaag dus, is de laatste dag voor je give-away… en ook mijn trouwverjaardag… would be a nice present :o))

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *