Josie in Mexico

Gepost op 06.11.2011 in Josie

Josie is intussen al even terug in het land en dus wordt het de hoogste tijd om haar geweldige vakantiekiekjes te delen met jullie. Nogmaals bedankt aan Kim en Wim om haar mee te nemen op hun huwelijksreis naar Mexico!

In het hotel maakte Josie al meteen nieuwe vriendjes met de olifantenhanddoek. Of hond. Of schaap. Of wat het ook mocht wezen. Josies Spaans is niet zo geweldig, dus kon ze niet meteen vragen wat het net was. Maar het was een vriendelijk individu, dat zeker wel.

Samen met Kim aan het genieten van het zonnetje onder een palmboom. Mexico is een vrij kneun-vriendelijk land. Ze hebben speciaal kleine palmbomen die geschikt zijn voor kneunen. Zalig, toch?

Op uitstap gaan was altijd een waar feest voor Josie. Wim en Kim zorgden er voor dat ze steeds alles goed kon zien.

Maar het hoogtepunt van de reis was toch wel het bezoek aan een van de zeven wereld wonderen: Chichen Itzen. Volgens mij zal Josie hier nog jaren over blijven praten, al is het maar om mij een beetje jaloers te maken.

Neem jij haar mee op je volgende reis? Stuur een mailtje naar info@fannyenlaura.be!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *