Kom! Kom! Kom!

Gepost op 05.04.2012 in In de webshop


Iris wilde haar twee kindjes verrassen met een uniek geschenkje voor Pasen. Ze had me al een enkele keer wat kommen te lijf zien gaan met mijn porceleinpennen en de resultaten, die waren zeer te smaken. Dus vroeg ze of ik het zag zitten om zo twee kommen te pimpen. Eentje voor haar zoon (robots) en eentje voor haar dochter (zeemeermin).

Zelf was ik helemaal wild van de kleine octopus die ik tekende op de zeemeerminkom. Het deed even pijn om er afscheid van te nemen, maar ik weet dat de kommen naar een goede thuis gaan waar er met veel plezier uit zal gegeten worden!

Binnenkort verschijnen enkele gelijkaardige kommen in de webshop. Helaas zijn ze enkel op te halen bij het Fanny&Laura hoofdkwartier, want je weet nooit wat zo’n kom allemaal meemaakt in de post.

2 reacties op “Kom! Kom! Kom!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *