Dindiaantjes

Gepost op 01.05.2012 in Grafisch werk

Toen Antroad een tijdje geleden vroeg of ik freelance-gewijs een design wilde maken voor de crêche Dindiaantjes, kon ik absoluut geen nee zeggen. Zo’n naam! Dat prikkelt mijn verbeelding meteen. Antroad liet weten dat Dindinaatjes graag een site in indianen-stijl wilden. Natuurlijk! Dat was nogal vanzelfsprekend.


Ik leefde me uit met de illustraties van de kleine, guitige indiaantjes en zorgde voor de algemene look van de site. En ja, ik heb me daar ontzettend mee geamuseerd! Antroad zette het design om en stak er een handig content management system achter zodat de eigenaars van de crêche zelf de site makkelijk kunnen onderhouden. Lekker teamworken dus zo tussen Fanny&Laura en Antroad.

5 reacties op “Dindiaantjes

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *