In het wilde weg

Gepost op 14.06.2012 in Grafisch werk

Je hebt zo van die mensen die iedere dag hun beroep uitoefenen en als ze dan thuis komen, nog wat verder doen. Niet workoholic-gewijs, maar gewoon omdat ze het graag doen. Ik ben een van die ietwat knettergekke mensen, dat geef ik toe. Ann is er ook zo eentje. Overdag is ze journaliste, maar ‘s avonds schrijft ze nog leuke stukjes voor haar blog In Het Wilde Weg. Ze wou dan ook graag een logo voor haar blog met een illustratie van zichzelf met een laptop. U vraagt, wij draaien!

Stiekem ben ik zelf wel blij met het resultaat. Het is altijd een behoorlijke opgave om een portret te tekenen van iemand als je alleen maar een handvol foto’s hebt, maar ik denk dat ik geslaagd ben in de opzet en ik vermoed dat de mensen die Ann in het echt kennen, haar er zeker in zullen herkennen.

Eén reactie eop “In het wilde weg

  1. Na meer dan een jaar achterstand heb ik tot mijn spijt moeten ontdekken dat de blog ‘In Het Wilde Weg’ niet meer bestaat. Heb jij misschien weet van een nieuwe blog van Ann?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *