In het begin van het jaar maakte ik een lijstje met de dingen die ik wilde doen in 2012. Dat doe ik eigenlijk ieder jaar. Het zijn niet zo zeer goede voornemens, maar eerder doelstellingen, dingen die ik wil bereiken in dat jaar. Een van de items op dat lijstje was “workshops geven”. Misschien een beetje een rare doelstelling, maar het kriebelde en als het kriebelt, sja, dan zit je er mee tot je er iets mee doet.

Ik heb lang en hard nagedacht over wat ik zou kunnen aanbieden. Er valt zoveel te leren! Uiteindelijk besloot ik voor notitieboekjes te gaan. Ik ben zelf gek op notitieboekjes en heb er al heel wat zelf gemaakt. Dus toen ik er weer eentje op mijn super-eenvoudige manier aan het maken was, viel mijn eurocent. “Dit kan iedereen!” dacht ik, “En dit kan ik mensen leren!”. Want geef toe, leuke notitieboekjes, daar kan je er nooit te veel van hebben, toch?

Dus. Op woensdag 25 juli van 19u tot 21u30 kan je leren om zelf een notitieboekje te maken. Voor meer informatie en om je in te schrijven, kan je hier terecht. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt!