De workshop notitieboekjes maken

Gepost op 26.07.2012 in Goed om te weten

De allereerste Fanny&Laura workshop zit er op en het was een klein succes! Een klein succes is ook een succes en dus dat vieren we zeker, maak jullie absoluut geen zorgen. Drie dames zakten af naar het Fanny&Laura hoofdkwartier gisterenavond. Het was bloedheet. Toch zaten ze daar alledrie stralend te wachten op hun instructies en gingen ze gezwind aan de slag met papier, karton en lijm. Veel lijm. Alledrie trokken ze naar huis met twee notitieboekjes waar ze terecht trots op mogen zijn!

Meer van dat? Ja, hoor! Ik heb de smaak alvast te pakken. Binnenkort prik ik een datum om deze workshop opnieuw te geven. Waarschijnlijk zal dit voor ergens in september zijn. En misschien volgen er daarna ook nog wel andere onderwerpen. Wie weet, wie weet. 😉

2 reacties op “De workshop notitieboekjes maken

  1. Het was bloedheet, het was gezellig, het was leerrijk en het heeft me 2 leuke nieuwe notitieboekjes opgeleverd die al in gebruik zijn genomen. En ze leven nog ! Ze zijn nog heel ! En ze zijn heeeeeel mooi 🙂

  2. Pingback: Nummertje 30 | Verbeelding

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *