Bambiblauw in een nieuw kleedje

Gepost op 31.07.2012 in Grafisch werk

Enkele maanden geleden kwamen Lieselot en Stijn van de online stoffenwinkel Bambiblauw aan de deur van Fanny&Laura kloppen. Of we misschien de huisstijl in een nieuw kleedje konden steken? Er iets meer schwung aan geven? Geen probleem hoor! Het reeds heel bekende en herkenbare logo met het hertje moest natuurlijk blijven. Dat was klaar als een klontje. Bambiblauw zonder bambi? Nee, dat kon helemaal niet! Waarom dus geen wereld bouwen rondom die bambi? Een wereld vol stof en knopen en meer creatief leuks. Een wereld waarin dat kleine hertje zich vast en zeker wel thuis zou voelen.

Fanny&Laura zorgde voor de header bovenaan de webwinkel van Fanny&Laura, verschillende webbanners, enkele advertenties voor in drukwerk en een nieuw visitekaartje. Met al die zaken kan Bambiblauw weer wat reclame maken voor hun geweldige webwinkel!

Eén reactie eop “Bambiblauw in een nieuw kleedje

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *