Maxim

Gepost op 02.08.2012 in Grafisch werk

Collega Kristof kwam bij me aankloppen voor het geboortekaartje van zijn tweede kindje. Na wat door de geboortekaartjes te hebben gebladerd die ik al gemaakt had in het verleden, wilden hij en zijn vrouw graag een familieportret-kaartje. Over de kleuren waren we snel uit: dezelfde kleuren als de doopsuiker. En zo ontstond dit kaartje voor Maxim. Het kostte me wat werk. Portretten tekenen is nog altijd niet mijn allersterkste kant, maar het resultaat mag gezien worden. De proefdruk werd vorige week nog goedgekeurd en de kleine Maxim kom niet wachten om het kaartje ook in te bewonderen. Afgelopen maandag werd hij geboren. Soms gaat het allemaal snel!

De mensen met scherpe ogen zien dat de datum niet klopt op het kaartje. Dat is omdat dit de proefdruk was en voor een proefdruk gebruik ik steeds de datum voor wanneer het kindje is uitgerekend.

Eén reactie eop “Maxim

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *