Post van Fanny&Laura

Gepost op 07.08.2012 in Goed om te weten

Wie al een keer post heeft ontvangen van Fanny&Laura heeft waarschijnlijk al gemerkt dat de briefomslag werd opgeleukt. Is het een stempel? Wordt die tekening van dat kneun er op geprint? Nee, lieve mensen, nee. Iedere keer als ik een brief moet verzenden, teken ik snel iets rond het adres. Het kost me vijf minuutjes extra, maar het ziet er zoveel leuker uit. Meestal is dat een kneun dat komt piepen van achter het adres, maar af en toe zit er een keer een ‘specialleke’ tussen. Geef toe, als je zo’n vrolijke briefomslag ontdekt tussen de rekeningen en niets-zeggende witte briefomslagen, dan maakt dat je dag toch helemaal goed.

Verwacht je post van Fanny&Laura? Dan zit er dus zeker een leuke met de hand getekende verrassing op je te wachten!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *