Al enkele jaren ben ik lid van het leukste naaiclubje van Vlaanderen en omstreken. Het Leuvens Stiksel. Op dinsdag 9 oktober smijten we de deuren van ons lokaal open en is iedereen welkom. We organiseren een heus marktje waar het Leuvens Stiksel laat zien dat we echt wel wat talent in huis hebben. Riet en Sanne zullen er hun boek ‘Zo Geknipt’ signeren, Lieselot brengt haar Bambiblauw stofjes mee en enkele andere leden, waaronder ikzelf, zullen daar ook staan met een tafel vol handgemaakt moois. Het wordt dus een echt marktje, als het ware. Dat is eens wat anders dan babbelen en naaien en cola’s drinken.

Wil je graag de Fanny&Laura spulletjes van dichtbij bewonderen? Of heb wil je liever een nieuwe lading stoffen inslaan? Misschien wil je wel dat fantastische boek laten signeren? Kom gerust af. Iedereen is welkom van 19u30 tot 22u00 in het Sint-Kwintenhuis, Naamsestraat 153 te Leuven!