Postcrossing

Gepost op 20.11.2012 in Allerlei

Onlangs vond ik dit mailtje van Mieke in de virtuele postbus van Fanny&Laura:

Ik gebruikte de kaartjes die ik op Leuvens stiksel got’s talent kocht voor postcrossing. Een eerste kaartje is al aangekomen in Duitsland. Ze zei dat ze het een super mooi kaartje vindt. De rest is onderweg naar Nederland, Oekraïne, Rusland en Japan. Zo reizen je prachtige kaartjes de wereld rond.

Geweldig toch?

Postcrossing is een project dat al een paar jaar aan de gang is. Je surft naar de site en maakt er een profiel aan. Vervolgens krijg je het adres van een van de andere leden en stuur je die persoon een postkaartje. Op je kaartje moet je een speciaal nummer schrijven, het Postcard ID, zodat de persoon die je kaartje krijgt, dit kan aangeven op de site aan de hand van die ID. Natuurlijk stuur je niet alleen kaartjes, je krijgt er ook van over héél de wereld en geef toe, een postkaartje krijgen is altijd leuker dan al die rekeningen en reclamefolders.

En zo komt het dus dat er binnenkort een Rus en een Japanner een Fanny&Laura kaartje in de bus zal krijgen. Ik vind dat super! Doe jij ook aan Postcrossing? Heb je al overwogen om postkaartjes van Fanny&Laura op deze manier de wijde wereld in te sturen? 🙂

2 reacties op “Postcrossing

  1. Ik gebruik de kaartjes om jonge ouders te feliciteren van een flinke dochter of zoon :-). En elke dag maak ik reclame op de trein aangezien ik een kaartje gebruik als bladwijzer in mijn leesboek.

  2. Een kaartje is alleszins vertrokken naar de bib, om er te steken tussen een nogal populair boek… Dus, Fanny & Laura-kaartje reist ook een beetje verder…
    (En de rest, die houd ik goed bij om te versturen nu 😉 )

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *