2012 in een oogopslag

Gepost op 28.12.2012 in Allerlei

Tussen het inpakken van duizend en één dozen voor onze verhuis, wou ik toch even de tijd nemen om terug te blikken op het afgelopen jaar. Het was een druk jaar, dat staat vast, maar tegelijk ook een geweldig jaar. Er werd hard gewerkt, maar de resultaten waren altijd fantastisch.

  • Er werden voor vijf kindjes geboortekaartjes op maat gemaakt. Het aantal jongens had duidelijk de bovenhand: vier tegen één meisje. Hopelijk komt daar meer evenwicht in, want kaartjes voor meisjes maken is ook zeer leuk, merkte ik.
  • Er werden vijf logo’s uitgewerkt voor allerhande doeleinden.
  • En dan waren er ook nog eens vier webdesigns en websites.
  • Fanny&Laura organiseerde twee thuisverkopen en stond op tal van marktjes (ik geef het toe, ik ben de tel verloren)
  • Ik ga twee keer de workshop “Notitieboekjes maken” en ja, er worden intussen al plannen gemaakt om nog meer workshops te geven.
  • Er werden 34 blogberichten geschreven op deze blog. Ik had me voorgenomen om minstens zes maal per maand te bloggen, maar als je snel even de berekening maakt, dan zal je wel merken dat ik daar niet in geslaagd ben.

Het zijn maar cijfers, maar ik ben er heel blij mee. Ik ben trots op wat ik bereikt heb dit jaar en ben van plan om van 2013 een nog beter jaar te maken. Natuurlijk had ik dit nooit kunnen doen zonder jullie, de vele supporters en klanten, die in Fanny&Laura geloven. Bedankt.

En de plannen voor volgend jaar? Daar vertel ik jullie binnenkort meer over! Maar eerst nog een doos of twee inpakken. Dat moet helaas ook gebeuren.

Eén reactie eop “2012 in een oogopslag

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *