Terug van weggeweest

Gepost op 14.07.2013 in Allerlei

En toen was het hier zes lange maanden verschrikkelijk stil. Daar moet maar eens verandering in komen. Sinds kort werk ik vier vijfde, waardoor ik hopelijk terug wat meer tijd zal hebben om me bezig te houden met onder andere deze blog en vele andere dingen. Achter de schermen heb ik de afgelopen maanden natuurlijk heel wat gedaan. Er werden geboortekaartjes gemaakt, logo’s ontwerpen en websites online gezet, maar de shop en deze website in het algemeen werden een beetje verwaarloosd. Oeps. Ik heb mezelf dan ook een paar doelstellingen gezet en een paar voornemens gemaakt voor de komende maanden.

  • Minstens twee blogberichten per week. Ik zou naast de gewone Fanny&Laura updates, misschien ook wat vaker een behind-the-scenes blogpost willen doen of aan het eind van elke maand een overzicht maken van wat er die maand op Fanny&Laura vlak is gebeurd. Ik wil deze blog laten leven.
  • Intussen ben ik volop in gang geschoten met het uitwerken van nieuwe producten. Vijf nieuwe items per maand lijkt mij haalbaar. Ik stak dit weekend alvast twee nieuwe orginele, met de hand getekende en ingekleurde illustraties in de shop. Just so you know. 😉
  • De website zelf is aan een onderhoud toe. Na twee jaar is het tijd voor een opfrisbeurt, zowel de voorkant die jullie zien als de achterkant die ik moet gebruiken. De voorkant is leuk, maar past eigenlijk niet meer helemaal bij wat Fanny&Laura is geworden de afgelopen twee jaren. De achterkant is ok, maar is niet altijd even gebruiksvriendelijk voor mij, waardoor ik er bijvoorbeeld niet altijd toe kom om nieuwe geboortekaartjes meteen online te zetten. Daar moet dus duidelijk ook aan gewerkt worden.

Dat is het zo’n beetje. Gaandeweg zullen er wel meerdere zaken bijkomen, daar ben ik zeker van, maar laten we nu maar beginnen bij het begin en deze blogpost gewoon live zetten. 😉

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *