Tijdelijke tattoo’s voor de durvers met een klein hartje

Gepost op 29.07.2013 in Grafisch werk

Ik heb tattoo’s altijd zeer fascinerend gevonden en heb dan ook jaren getwijfeld of ik er een zou laten zetten. Uiteraard zou ik zelf iets ontwerpen. Het idee begon al snel vorm te krijgen: een draakje op mijn rechterknie. Hij zou de beschermer worden van die knie, want het is niet bepaald mijn sterkste lichaamsdeel, helaas. Dat draakje is er nooit gekomen, voornamelijk omdat ik een schrikkepiet ben en zaken als tattoo’s, die voor het leven zijn, weet u wel, mij spontaan doen hyperventileren.

Gelukkig staat de technologie niet stil en bestaat er nu zoiets als een tijdelijk tattoo. Ink(t) was voor hun collectie tijdelijke tattoo’s nog op zoek naar illustratoren, dus ik zag mijn kans schoon. Ik stuurde wat zomerse illustraties hun richting uit en liet weten dat ik er wel meteen zo’n paar wilde bestellen om eens mee te spelen. Zo ontving ik vorige week een envelopje met mijn ontwerpjes in tattoovorm. En boy oh boy, is me dat even leuk om mee te prutsen! Zo’n tijdelijke tattoo plaatsen op je lichaam is twee keer niets. Ink(t) zorgt voor duidelijke instructies bij je bestelling.

En zo komt het dus dat ik al twee dagen rondloop met een uberschattig inktvisje op de binnenkant van mijn pols. Het is liefde, jongens. Zware liefde. Een tijdelijke tattoo, dat is eigenlijk the best of both worlds. Een tattoo die je er zo weer kan afschuren als je het beu bent. Ideaal voor een schrikkepiet met een voorliefde voor tattoo’s zoals mij. 😉

Surf nu naar de webshop van Ink(t) om jouw tijdelijke tattoo’s te bestellen ontworpen door yours truely.

2 reacties op “Tijdelijke tattoo’s voor de durvers met een klein hartje

  1. Oh, merci, gouden tip! De dochter vroeg er net nog naar, deze week, en ik kwam niet verder dan wat-er-gratis-bij-de-kauwgom-zit. (En-dus-niet-bijster-mooi-is.)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *