Hip&Handig: de derde editie

Gepost op 05.08.2013 in Goed om te weten

We waren op de eerste editie aanwezig. We waren ook op de tweede editie aanwezig en toen organisatrice Natalie ons mailde dat er een derde editie zou komen, twijfelden we geen moment en zeiden we dat we ook van de partij zouden zijn. Hip&Handig is zo’n fijn, klein marktje waar iedere keer een geweldige sfeer hangt. Eline van Koek&Keek zal er ook weer zijn met haar beestig lekkere gebakjes (ik reserveer hierbij alvast een brownie 😉 ). Kathy Willekens zal er postkaartjes, kalenders en andere grafische hoogstandjes verkopen en Mielis, Deliecious en Lady Rose zorgen weer dat alle juwelenliefhebbers aan hun trekken komen. En dat zijn belange nog niet alle standhouders die ik hier opnoemde. Oh nee! Er is nog meer! Veel meer! Voor ieder wat wils dus op Hip&Handig. Ik kijk er nu al naar uit om tussen al dat Leuvens talent te staan met mijn tafeltje vol handgemaakt leuks.

Hip&Handig gaat door op zondag 8 september tussen 13u en 18u in jeugdcentrum Vleugel F (Brusselsestraat 61A te Leuven). Kom gerust even dag zeggen!

2 reacties op “Hip&Handig: de derde editie

  1. Ik ga er ook weer zijn, samen met mijn zus! Ik ben benieuwd naar je standje. Wil deze keer wel dat borduurwerkje kunnen kopen dat toen was uitverkocht!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *