We waren op de eerste editie aanwezig. We waren ook op de tweede editie aanwezig en toen organisatrice Natalie ons mailde dat er een derde editie zou komen, twijfelden we geen moment en zeiden we dat we ook van de partij zouden zijn. Hip&Handig is zo’n fijn, klein marktje waar iedere keer een geweldige sfeer hangt. Eline van Koek&Keek zal er ook weer zijn met haar beestig lekkere gebakjes (ik reserveer hierbij alvast een brownie 😉 ). Kathy Willekens zal er postkaartjes, kalenders en andere grafische hoogstandjes verkopen en Mielis, Deliecious en Lady Rose zorgen weer dat alle juwelenliefhebbers aan hun trekken komen. En dat zijn belange nog niet alle standhouders die ik hier opnoemde. Oh nee! Er is nog meer! Veel meer! Voor ieder wat wils dus op Hip&Handig. Ik kijk er nu al naar uit om tussen al dat Leuvens talent te staan met mijn tafeltje vol handgemaakt leuks.

Hip&Handig gaat door op zondag 8 september tussen 13u en 18u in jeugdcentrum Vleugel F (Brusselsestraat 61A te Leuven). Kom gerust even dag zeggen!