Afgelopen donderdag lanceerde ik de grote Fanny&Laura enquête. Fanny&Laura bestaat intussen twee jaar. Twee jaar! Ongelofelijk! Hoewel het goed gaat met mijn kleine zaak, is er nog steeds ruimte om te groeien. Zelf heb ik veel te veel ideeën en dus wilde ik even polsen bij jou. Ik stelde een vragenlijst op met daarin vragen over de website en ook over enkele potentiële nieuwe producten. Ik heb geprobeerd de vragen kort, maar krachtig te houden. Normaalgezien zou deze vragenlijst niet langer dan tien minuten van jouw tijd mogen vragen.

Naar de vragenlijst »

Als je kans wil maken op drie pakketjes postkaartjes, vul dan zeker je e-mailadres in aan het einde van de vragenlijst! We selecteren willekeurig één van de deelnemers komende donderdag (15 augustus).

Alvast bedankt om even de tijd te nemen om deze vragen te beantwoorden. Dit wordt héél erg op prijs gesteld! En voor de nieuwsgierigen onder jullie, volgende week neem ik de resultaten eens onder de loep. Er zijn al interessante zaken naar boven gekomen. Dat is een feit.