Ik vroeg jullie heel lief of jullie alsjeblieft even de tijd konden nemen om een paar vragen te beantwoorden en jullie reageerden massaal! Maar liefst 93 mensen vulden de grote Fanny&Laura enquête in. Fantastisch toch? Dus bij deze wil ik iedereen en die 93 mensen in het bijzonder bedanken voor jullie tijd!

Maar wat leerde ik nu eigenlijk uit jullie antwoorden?

  • De meesten van jullie blijven op de hoogte van het laatste Fanny&Laura nieuws via de Facebook pagina. Dus vanaf nu gaat er daar ook een melding komen wanneer er een nieuwe nieuwsbrief wordt losgelaten. Er verscheen sowieso al een melding als er een nieuw blogbericht verschijnt, dus dat deden we al juist.
  • Jullie zijn leergierig! Op de vraag welke content jullie het liefste zouden willen zien verschijnen op deze blog, antwoorden jullie voornamelijk “leuke tutorials”. Dat verbaasde me enigzins. Ik had verwacht dat het antwoord “gratis dingetjes” er als winnaar zou uitkomen, want komaan, laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van gratis dingetjes? Jullie herstelden dus ook een beetje mijn geloof in de mensheid. Niet iedereen wil altijd maar gratis spulletjes. Niet iedereen wil heel de tijd hebben hebben hebben. Dat doet deugd om dat zwart op wit te zien staan.
  • Vijfentwintig procent van de deelnemers kocht al een keertje iets in onze webshop. Niet slecht, lijkt mij, maar dat kan zeker beter! Ah ja! Volgende keer moet zeker vijftig procent van de deelnemers al een keertje iets hebben gekocht. Minstens!
  • Het winnende nieuwe product was duidelijk de online cursussen en workshops. Nogmaals het bewijs dat jullie leergierig zijn! Op de gedeelde tweede plaats stonden de knuffelpatronen en de maak-je-eigen-kneun-kit. De derde plaats was voor de Spoonflower stofjes en de vierde plaats voor de collectie geboortekaartjes. Ik vermoed dat die geboortekaartjes op de laatste plaats terecht kwamen, omdat veel van jullie misschien al kindjes hebben en dus geen kaartjes meer nodig hebben.
  • Twee aliens uit een ver zonnenstelsel zonder geslacht namen deel aan de enquête. Interessant. Zeer interessant. Misschien moet ik de mannen van Area 51 maar even waarschuwen.
  • Jullie zijn een vrouw, waarschijnlijk tussen de 26 en de 35, voornamelijk wonend in Vlaams-Brabant. Dat komt helemaal overeen met mijn eigen profiel. Toevallig. Twee mannen en twee aliens waren de uitzondering op de regel.
  • Jullie zijn ook gewoon lief! Velen van jullie lieten een toffe reactie achter in het vrije veld onder de nieuwe producten. Suggesties, complimentjes, de nodige bedenkingen bij sommige van de nieuwe producten,… Allemaal zeer interessant en fijn om te lezen.

Voila. Interessant, toch? Nu moet ik eens bekijken wat mijn volgende stappen zijn. De online cursussen, die gaan er sowieso komen. Het hoe en het wat en het wanneer moet ik alleen nog eens goed bekijken, maar uiteraard hou ik jullie zoals altijd op de hoogte! Zoals uit de enquête bleek is de Facebook pagina nog altijd the place to be. 😉