Photoshop Voor Bloggers - Fanny&Laura

Na de eerste inschrijvingsronde voor de online cursus Photoshop voor Bloggers kreeg ik regelmatig de vraag wanneer er een tweede inschrijvingsronde zou beginnen. Ik antwoordde altijd met een vage “begin volgend jaar… ergens,”. Super professioneel van mij en zo. 😉
Maar nu is de tijd gekomen om aan een tweede ronde te beginnen. Ik legde mijn oor ten luister bij de eerste groep om te horen wat er kon verbeterd worden en ging met hun feedback aan de slag om de cursus én de leerervaring nog beter te maken voor de volgende groep.

Wat houdt de cursus in?

In deze online cursus kan je op je eigen tempo allerhande trucjes en technieken leren in Adobe Photoshop om van je blog een echt pareltje te maken. Misschien vind je de template van je blog momenteel al zeer fijn, maar wil je er toch wat meer persoonlijkheid aan geven en weet je niet goed hoe. Om het onszelf niet al te moeilijk te maken, beginnen we dan ook van een template die al bestaat, misschien zelfs de template die je momenteel al gebruikt voor je blog. Je zal leren hoe je deze template heel eenvoudig kan personaliseren met zelfgemaakte afbeeldingen, graphics en foto’s en dat die kleine dingetjes toch een zeer grote impact kunnen hebben.

foto3

Je leert onder andere de basis van fotobewerking om je foto’s er echt te laten uitspringen of om ze een retro feel te geven, de do’s en don’t’s van designen voor het web, je leert bannertjes, knoppen en zoveel meer maken en voor je het weet steekt je blog in een prachtig jasje. Aan de hand van uitgebreide stap per stap lessen leer je hoe je Photoshop kan gebruiken om je blog nog visueel aantrekkelijker te maken! Uiteraard sta ik ook altijd klaar om op je vragen te antwoorden.

Praktisch

  • De cursus gaat van start op 12 maart 2014. De cursus blijft onbeperkt toegankelijk voor jou.
  • Als je deelneemt aan de cursus krijg je toegang tot een afgesloten cursusomgeving. Je krijgt hiervoor een aparte login. Het wordt ontzettend op prijs gesteld als je deze login niet deelt met andere mensen.
  • Er zijn slechts 10 plaatsen voor deze cursus. Hierdoor kan ik snel en uitgebreid op iedereen z’n vragen antwoorden.
  • Inschrijvingsgeld bedraagt €75 per deelnemer.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze online cursus?
Klik dan hier en voeg het item toe aan het winkelmandje. Vervolgens kan je de hele aankoopprocedure volgen en krijg je een mailtje met daarin meer informatie.

Heb je nog vragen? Mail ze gerust door via het contactformulier of laat ze hier achter in de reacties en ik beantwoord ze met veel plezier!

OPGELET: wil je deelnemen aan deze cursus? Dan heb je een computer nodig met daarop minstens Adobe Photoshop CS3. Zelf ga ik aan de slag met Adobe Photoshop CS5.5. Een goede computerkennis en een kennis van je blog zijn vereist. Weet je niet hoe je moet copy-pasten of waar je de header van je blog moet aanpassen, dan is deze cursus helaas misschien nog niets voor jou.