Theo&Thea postkaartjes

Twee weken geleden ging ik met kriebels in de buik langs bij de drukker om de laatste nieuwe Fanny&Laura postkaartjes op te halen. Het is altijd zo spannend om iets wat je op een computer maakt opeens in het echt te zien en te kunnen vasthouden. En ik was helemaal gek van de kaartjes die ik heb gemaakt. Ik ben er nog steeds helemaal gek van!

Hoe schattig zijn Theo en Thea wel niet?! Wie wil er nu geen kaartje ontvangen met een dolenthousiaste Theo die met een hoop ballonnen het feestje wil opvrolijken? En wie wil er nu geen kaartje ontvangen met de schattige Thea die als goede gastvrouw klaarstaat met een cupcake? Het zou natuurlijk ook kunnen dat Thea die cupcake zelf gaat verorberen. Daar ben ik nog niet helemaal uit.

De kaartjes van Theo en Thea zijn ideaal om als verjaardagskaartje op te sturen, maar je kan ze ook gebruiken als uitnodiging voor een verjaardagsfeestje. Op de achterkant is genoeg ruimte gelaten zodat je kan schrijven waar, wanneer en om hoe laat het feest begint. Ik liet bewust ook het postzegelvakje dat op alle andere Fanny&Laura postkaartjes staat weg zodat het kaartje minder “postkaarterig” aanvoelt.

Zo maak je er makkelijk een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje van!

Uitnodiging Theo&Thea

Haal een lettertang boven en schrijf daarmee de vragen (wat? waar? wanneer?). Zo een lettertang kan je kopen in de betere hobbywinkel, maar ook in de Hema. De rest van de gegevens kan je aanvullen met een gewone zwarte stift of een balpen. De zwarte tape maakt het best wel stoer!

Uitnodiging Theo&Thea

Ik zit helemaal in mijn schoon schrift fase, dus ik nam er ook even een kroontjespen bij en wat inkt en ging daarmee aan de slag. Ideaal als je de uitnodiging wat meer klasse wil geven.

Uitnodiging Theo&Thea

Of je kan uiteraard het feestvarken zelf met wat gekleurde pennen de kaartjes te lijf laten gaan. De kaartjes van mijn tienjarige zelf zouden er ongeveer zo hebben uitgezien.

Maar dat zijn maar een paar suggesties, natuurlijk. Je kan de wat, waar en wanneer vragen ook maken uit letters die je uitknipt uit tijdschriften of met stempels. Je kan stickers gebruiken of hey, een doodgewone balpen, daar kan je ook al veel leuks mee doen. 😉

Hoe gebruiken jullie de kaartjes? Gewoon als postkaart of toch als uitnodiging voor een bijzonder feestje?

Theo&Thea zijn nu verkrijgbaar in de Fanny&Laura webshop. Eén kaartje kost €1,10. Een set van vijf kaartjes kost €5,00.