Livia

Toen ik net begon met Fanny&Laura ging ik regelmatig eens bij Kim van Bellaboo aankloppen voor goede raad. Zij was al wat langer zelfstandige in bijberoep en als je aan zo’n avontuur wil beginnen, is het altijd handig om bij iemand terecht te kunnen met je vragen. En hoewel we in dezelfde “business” zitten en dus concurrenten zouden worden, antwoordde zij op al mijn vragen en hielp me zo ontzettend hard. Dus toen Kim opeens aan mijn deur aanklopte en vroeg of ik haar kon helpen met een geboortekaartje voor een klant, toen zei ik uiteraard geen “nee”. Dat was het minste wat ik kon doen, natuurlijk.

De ouders van Livia wilden een kaartje waar wel wat symboliek in verwerkt was. Zo wilden ze graag dat hun sterrendochtertje ook een plekje kreeg op het kaartje. Zij werd als een mooi engeltje op een wolk voorgesteld, want ook zij maakt nog steeds een deel uit van hun gezinnetje. Fanny&Laura zorgde voor de illustratie vooraan op het kaartje en Bellaboo maakte de rest van het kaartje zodat het helemaal naar wens was van de toekomstige ouders. Livia werd eind februari geboren en kreeg dankzij de samenwerking tussen Bellaboo en Fanny&Laura een mooi en uniek kaartje.