Familieportret op maat

Gepost op 12.06.2014 in Goed om te weten, Grafisch werk

In de laatste editie van Flow Magazine las ik hoe het steeds populairder en populairder wordt om een familieportret te laten illustreren. Tegenwoordig kan iedereen Ên z’n moeder zichzelf namelijk fotograaf noemen en met de komst van Instagram en aanverwanten, zijn er familiekiekjes te over. Maar zo’n echt mooi familieportret voor op de schouw, dat mag toch wat unieker zijn. Een illustratie bijvoorbeeld.

Tales from the Crib

De laatste tijd krijg ik ook af en toe de vraag of ik een tekening wil maken op basis van een paar foto’s en stiekem doe ik dat heel graag. Ik maak graag van bestaande mensen een cartoon versie in mijn stijl. Guitig en rond. Intussen zijn er al een paar van die portretillustraties de deur uit. Ik maakte er eentje voor Lilith van Tales from the Crib. De schets voor deze illustratie is te zien op haar blog, de uitgewerkte illustratie gebruikte ze op haar visitekaartjes.

Fotograaf Elke

Ook fotografe Elke kwam aan de virtuele deur van Fanny&Laura aankloppen met de vraag of ik haar kon illustreren in mijn typische stijl. Het is de bedoeling om deze illustratie op termijn te gebruiken op haar fotografieblog (die nog even in de maak is).

Wil je zelf ook zo’n leuke illustratie die je kan gebruiken als visitekaartje of om ergens aan de muur te hangen? Dat kan zeker! Stuur gerust een mailtje en dan vliegen we er samen in!

5 reacties op “Familieportret op maat

  1. Oh die zijn echt super! Dit ga ik bij mijn favorieten zetten!
    Dat is eigenlijk wel een heel leuk idee voor op mijn blog, of gewoon om thuis in te kaderen, zo’n tekening van mijn gezin dat lijkt mij wel wat 🙂
    Misschien dus tot mails 😉

  2. Amai seg ! Echt wel knap werk…
    Ik had de tekening van Lilith direct herkend, maar ik wist niet dat ze van jou kwam. Ik onthou het zeker en vast dat jij zo’n super tekeningen kan maken. Je weet nooit wanneer het eens van pas komt…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

*

Current day month ye@r *