Een unieke illustratie op maat van jouw vrolijke bende of als kadootje voor die geweldige mensen in jouw leven. 

Werkwijze

Stap 1
Je bestelt je familieportret en geeft door hoeveel personen er op moeten komen te staan. Vervolgens ga ik aan de slag.

Stap 2
Eens de illustratie af is, stuur ik het jouw richting uit en kan je de nodige feedback geven. Misschien wil je liever geen roze t-shirt aan omdat je een bloedhekel hebt aan roze. Dan kan ik dat nog aanpassen. Geen paniek! 

Stap 3
Als je tevreden bent met het uiteindelijke portret, stuur ik je de digitale bestanden. Misschien vraagt de bomma al heel lang om een portret van jullie gezin. Of wil je iemand verrassen en een portret geven als huwelijksgeschenk. Het kan allemaal. 

Nog even voor je bestelt

Ik weet dat je heel graag je eigen familieportret nu meteen wil bestellen, maar lees zeker nog even dit voor je bestelt.

  • Het gaat ongeveer 4 tot 21 werkdagen kosten voor je portret klaar is. Hou daar dus zeker rekening mee als je een portret bestelt voor iemand zijn verjaardag of iets dergelijks! 
  • Er zijn twee soorten familieportretten: een kop-tot-teen portret en een buste. Geef heel duidelijk aan welk je graag zou willen. 
  • Een familieportret is een digitaal product. Je krijgt aan het einde van de rit een pdf en een hoge resolutie jpg. Omdat dit een digitaal item is en het om maatwerk gaat, is het niet mogelijk om je geld terug te vragen. 
  • Mijn stijl is in het geheel niet realistisch. Nope. Ik heb een bepaalde tekenstijl en die is uniek. Dus de personages van je portret zullen zeker en vast wel lijken op het menselijke tegenhanger, maar er zal wat creatieve vrijheid aan te pas komen. Als je een portret in een realistischere stijl wil, dan raad ik je aan om een keer rond te kijken op bijvoorbeeld Etsy. Daar zitten zoveel getalenteerde kunstenaars die hun diensten aanbieden. 

Buste

1 persoon €75
2 personen €125
3 personen €155
4 personen €185
5 personen €215

Meer dan zes personen? Geef even een gil via het contactformulier voor een prijs op maat!

Kop-tot-teen

1 persoon €175
2 personen €250
3 personen €300
4 personen €350
5 personen €400

Meer dan zes personen? Geef even een gil via het contactformulier voor een prijs op maat!

Een familieportret van jou en je vrolijke bende?

Plaats je bestelling nu en ik zorg voor een uniek portret dat helemaal bij jullie past.