Een nieuw leven. Een nieuw begin. De komst van jullie kleine spruit moet uiteraard aangekondigd worden met een prachtig en uniek geboortekaartje.

Werkwijze

Voorlopig maakt Fanny&Laura enkel geboortekaartjes op maat. Dit wil zeggen dat alle kaartjes die ik maak uniek zijn en in overleg worden gemaakt met de toekomstige ouders.

Stap 1
Als jullie kiezen voor een geboortekaartje op maat door Fanny&Laura, dan krijgen jullie meteen een gigantische vragenlijst op je afgevuurd. Daarin leer ik jullie en jullie verwachtingen wat beter kennen.
Stap 2
Aan de hand van de antwoorden op die vragenlijst, ga ik aan de slag en maak ik een schets. Die stuur ik jullie richting uit en hierop mogen jullie de nodige feedback geven.
Stap 3
De volgende stap is dan uiteraard om die schets om te zetten naar een uitgewerkte illustratie en een kaartje. Opnieuw stuur ik het resultaat van deze stap jullie richting uit en verwerk ik de nodige feedback indien nodig.
Stap 4
Eens dat het kaartje en de illustratie op punt staan, werk ik de extra’s uit zoals babyborrelkaartjes, labeltjes,…
Stap 5
Daarna wachten we af tot die kleine buikbewoner besluit om zijn of haar knusse optrekje te verlaten en de wereld te ontdekken. Wachten kan soms lang duren. I know. Jullie kunnen tijdens dat wachten een proefdruk laten maken van het kaartje en de extra’s.
Stap 6
Als hij of zij ein-de-lijk besluit om van zich te laten horen, dan mogen jullie de nodige gegevens mailen of sms’en. Ik pas vervolgens het kaartje aan en stuur het nog een keertje door ter nazicht. Daarna kan het doorgegeven worden aan de drukker.

Nog even voor je bestelt

Ik weet dat je heel graag zo een geweldig geboortekaartje nu meteen wil bestellen, maar lees zeker nog even dit voor je bestelt.

  • De ideale moment om je geboortekaartje op maat aan te vragen is als je ongeveer 20-22 weken zwanger bent. Ik probeer het geboortekaartje in kwestie graag een maand voor de uitgerekende datum klaar te hebben. Je weet wat ze zeggen: laatste maand, laatste dag. Het zou niet de eerste keer zijn dat zo’n kleine spruit besluit om z’n snoet wat eerder te laten zien. Ik werk ongeveer een maand aan een geboortekaartje op maat, omdat ik graag regelmatig wat zaken af toets met de ouders. Als je dus halverwege je zwangerschap mij al ingeschakeld is het zeker op tijd klaar.
  • Je kan kiezen om zelf met een drukker in de buurt te werken of aan de slag te gaan met mijn eigen drukker in het wonderschone Kortenberg. Als je kiest om zelf met een drukker te werken, dan bezorg ik je de nodige drukklare documenten zodat je zelf op tijd voor een proefdruk kan langs gaan.
  • De prijzen voor de kaartjes zijn exclusief drukkosten. Het zijn dus puur de ontwerpkosten. Drukkosten hangen een beetje af van drukker tot drukker, het materiaal dat je wil gebruiken (bv. dikker papier) en het aantal kaartjes dat je wil laten drukken.
  • Het ontwerp van een geboortekaartje op maat blijft eigendom van Fanny&Laura. Dat wil zeggen dat bepaalde elementen van een geboortekaartje in de toekomst kunnen gebruikt worden voor geboortekaartjes in een collectie. Wil je toch volledige exclusiviteit voor je kaartje? Dan kan je dat aangeven en betaal je een meerprijs.
  • Helaas kan ik maar een aantal geboortekaartjes per maand aannemen omdat mijn tijd uiteraard ook beperkt is. Je bestelt je kaartje dus best op tijd!
Geboortekaartje op maat
€295 inclusief één extra (bv. sticker, babyborrelkaartje,…)
Volledige exclusiviteit? €375 inclusief één extra

Geboortekaartje op maat mét familieportret *Tijdelijk niet meer in het aanbod*

Een Fanny&Laura geboortekaartje voor je spruit?

Plaats je bestelling nu en ik zorg voor een prachtig kaartje dat helemaal bij jullie past.