Veelgestelde vragen

Waar komt de naam Fanny&Laura vandaan?

Fanny was mijn grootmoeder langs mijn moeders kant, Laura mijn grootmoeder langs mijn vaders kant. Allebei waren het creatieve dames die van aanpakken wisten. Helaas zijn ze niet meer in ons midden, maar op deze manier leven ze nog een beetje verder.

Kan ik een product op bestelling laten maken? Een kneun?

Momenteel ga ik nog geen bestellingen voor producten aannemen. Als je een geboortekaartje of iets illustratiefs wil, daarvoor kan je me zeker en vast al contacteren.

Hoeveel kost het om een website, geboortekaartje of een illustratie te laten maken?

Het is nogal moeilijk om in te schatten hoeveel een website of een illustratie gaat kosten, aangezien iedere opdracht anders is. Een website kan bestaan uit drie pagina’s of kan een pak complexer worden als je er allerlei functionaliteiten bij wil. Meestal hanteer ik hiervoor dus een uurprijs.
Voor geboortekaartjes heb ik een standaardprijs van 175€. Dit is enkel voor de vormgeving en de illustratie. Drukwerk is niet inbegrepen in deze prijs. Extra’s zoals babyborrelkaartjes of labeltjes voor doopsuiker worden ook aangerekend aan mijn vaste uurprijs.

Ik ben een groothandel en zou graag fanny&laura producten verkopen. Kan je mij hiervoor extra informatie en een prijslijst bezorgen?

Momenteel werk ik nog niet met groothandelprijzen en ben ik ook niet meteen van plan om producten aan groothandelaren te leveren door de zelfgemaakte aard van mijn producten.

Heb je zelf nog een vraag? Aarzel niet en neem contact op. Ik beantwoord je vragen met veel plezier.