Fanny&Laura respecteert jouw als klant, maar ook je privacy. 

Hieronder enkele algemene voorwaarden en extra informatie over het privacy beleid van deze website.

1. Intellectuele eigendommen

De inhoud van deze site zoals illustraties, foto’s, logo’s, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Kathleen Verhetsel of rechthoudende derden. Pootjes af dus. Indien er afbeelding en/of andere content gebruikt werd van derden werd er, indien mogelijk, toestemming voor gevraagd aan de oorspronkelijke eigenaar of werd er naar de oorspronkelijke bron verwezen. Moest je toch nog een foute of een ontbrekende verwijzing tegenkomen, laat dan zeker iets weten via het contactformulier.

2. Privacybeleid

Deze gegevens verwerk ik van jou
Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw adres (indien je een bestelling plaatst)
Jouw portret (indien je Gravatar gebruikt bij reacties)
Jouw IP adres
Deze gegevens heb ik via jezelf verkregen doordat jij deze zelf hebt achtergelaten op de blog in de vorm van een reactie of door contact op te nemen via het contactformulier.

Dit is wat ik doe met jouw gegevens
Ik doe alleen met jouw gegevens wat mag binnen de nieuwe privacyrichtlijnen van 25 mei 2018. Dit wil zeggen dat ik jouw gegevens nooit zal delen met derden of doorverkopen aan derden.

Reacties
Als je een reactie achterlaat op deze website, dan verwerk ik je naam, e-mailadres en je IP adres. Indien je Gravatar gebruikt, verwerk ik ook je portret. Deze reacties laten ik zolang staan als de website bestaat, tenzij het blogbericht verdwijnt of jij een verzoek indient om jouw reacties te laten verwijderen.

Contactformulier
Als je contact met mij opneemt via het contactformulier, dan verwerk ik je naam, e-mailadres en je IP adres. Deze gegevens worden verzameld om je te kunnen antwoorden. Aangezien deze mails terecht komen in mijn persoonlijke mailbox is er sprake van privé of huiselijk gebruik.

Deze diensten zijn verwerkers van jouw gegevens
Dat wil zeggen dat jouw gegevens onrechtstreeks bij hen terecht komen, maar dat ze elk hun eigen privacyverklaring hebben om jou te garanderen dat ze er niets verkeerds mee zullen uitpeuteren.

Mijn webhost A Small Orange (privacyverklaring)
WordPress
Dubsado
Mailservers

Uiteraard heb jij ook een heleboel rechten
Het zijn namelijk jouw gegevens en jij hebt het recht om daar mee te doen wat je wil. Wil je één van deze rechten uitoefenen (bv. Een reactie op deze site laten verwijderen) dan kan dat door een e-mail te sturen naar zij at verbeelding dot org

Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens ik van je verwerk en je mag vervolgens verzoeken deze gegevens te laten verbeteren, aan te passen of te laten verwijderen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht mij te laten weten dat je de verwerking van jouw persoonsgegevens wil beperken. Dat kan bijvoorbeeld wanneer je gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, ik jouw persoonsgegevens niet meer nodig heb of terwijl er gewacht wordt op een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking van je gegevens.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken
Heb je in het verleden mij de toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken? Dan heb je ten alle tijde het recht om die toestemming in te trekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Heb je klachten over hoe ik met jouw persoonsgegevens omgaan? Als je het niet eens bent met de manier waarop ik jouw gegevens verwerkt, kan je je wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel).

Dit is hoe lang ik jouw gegevens bewaar
Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk of tot de tijd om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld.

Beveiliging
Ik neem de nodige veiligheidsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Cookies voor het digitale cookiemonster
Deze site gebruikt cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op de harde schijf van jouw device geplaatst worden en dit enkel en alleen om de site beter af te stemmen op de behoeften van jou, de terugkerende bezoeker. Zo kan deze website bijvoorbeeld je gegevens onthouden als je al een keer een reactie hebt achtergelaten. Algemeen gezien zorgen cookies ervoor dat je surfervaring naar deze website alleen maar beter wordt.

Google Analytics
Net als op heel wat andere blogs en websites, worden statistieken van bezoekers verzameld om deze site te verbeteren. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze Google Analytics cookies worden 26 maanden bewaard. We hebben alle gegevens geanonimiseerd.

Het kan zijn dat je liever niet wil dat er cookies van deze site op je computer geplaatst worden. Je kan deze zelf verwijderen en uitschakelen via je eigen browser.

Deze privacyverklaring kan wijzigen
Het kan zijn dat deze privacyverklaring op termijn gewijzigd moet worden doordat ik deze site anders ga gebruiken. Als dat het geval is, zullen deze wijzigingen uiteraard gepubliceerd worden op deze website en als de wijzigingen direct invloed hebben op jouw gegevens, dan wordt dat uiteraard gecommuniceerd met jou.

3. En dan nog even over die reacties

Ik weet dat je veel tijd en energie steekt in het schrijven van je reacties en ze worden heel hard op prijs gesteld, maar af en toe zit er een reactie tussen die helaas niet door de beugel kan. Daarom behoud ik het recht om reacties te beheren. Dat wil zeggen dat als er een reactie geplaatst wordt die echt ongepast is, waarin iemand geviseerd, beledigd of bedreigd wordt of wanneer een reactie extreem negatief is, ik ervoor kan kiezen om die reactie te verwijderen zonder daarvoor toestemming te vragen. Hetzelfde geldt voor reacties die overkomen als sluikreclame.

4. Beperking van aansprakelijkheid

Verbeelding is een persoonlijke blog en bevat informatie van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. De standpunten die je leest op deze blog zijn puur die van Verbeelding.

Ik doe altijd mijn best om ervoor te zorgen dat de aangeboden informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt is. Maar soms sluipt er al een keer een foutje in. Dat kan nu eenmaal gebeuren. Moest je zo’n fout vinden in een van de artikels of pagina’s op deze blog of website, dan kan je me altijd via het contactformulier op de hoogte brengen en probeer ik het euvel zo snel mogelijk de wereld uit te helpen.

Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site. Op deze blog en website gebruik ik links naar website en pagina’s van derden en ik heb geen zeggenschap over de inhoud of andere kenmerken van die websites. Daarom kan ik er niet aansprakelijk voor worden gehouden. Doorklikken gebeurt op eigen risico.

5. #reclame

Artikels op deze website kunnen affiliate links bevatten. Dit betekent dat als je doorklikt op één van deze links en je vervolgens een aankoop doet, ik een klein perfect overhoud aan deze aankoop. Ik raad enkel producten aan waar ik zelf honderd procent achter sta en die ik zelf heb aangekocht, tenzij anders vermeldt. Heel af en toe wordt een product dat ik heb gekregen in de kijker gezet en gaat het dus om een gesponsord bericht. Indien dit het geval is, vermeld ik dat in het bericht zodat jij als lezer weet dat het om gesponsorde content gaat.

6. Over Fanny&Laura

Fanny&Laura
Parkstraat 15
3070 Kortenberg
BTW. BE 0837.293.904
info at fannyenlaura punt be